La nostra província és molt rica en cultura, tradicions i costums. Hui en dia no hi ha ningú que ho pose en dubte, però, sí que és cert que, a vegades, ens oblidem del pròxim i tenim la tendència a pensar que allò que està més lluny, quasi sempre és millor, ja siga per desconeixement o per avorriment.

Actualment, amb la pandèmia del Covid, les restriccions, tancaments perimetrals i altres, creiem que és un bon moment per a:

-Conèixer i explorar entorns pròxims i assequibles (per descomptat, sempre complint amb les mesures oportunes anti Covid).

-Aprofitar i gaudir el major temps possible en família coneixent aquelles tradicions i costums que el joc, sens dubte, els farà conèixer.

Des de l’Associació Educativa i Cultural Blue Beehive volem potenciar aquests dos objectius i una bona manera de fer-ho, creiem que pot ser a través del coneixement del valor tan preuat que tenen aqueixa cultura, aqueixes tradicions i aqueixos costums. Per això, pensem que un bon programa de cultura pot ser la creació d’un joc per al públic en general, denominat “Enfarina’t” l’objectiu principal del qual és la promoció de la cultura, les tradicions i els costums de la província d’Alacant.

Des de l’associació creiem que aquest joc lúdic, divertit i, sobretot, educatiu, pot servir com una bona eina per a conèixer els costums, la cultura i les tradicions de la nostra província més a fons i aprofitar totes les seues possibilitats.

GALERIA D’IMATGES DE LES ACTIVITATS DESENVOLUPADES: